Our new webshop is open! Check out our opening offer and shop online now

Your wishlist is empty

Yrityksen toimiva johto on ostanut kampaamotukkuliike IdHAIR Finland Oy:n

Syksyllä 2015 perustettu SOI Group Oy on ostanut kampaamoalalla toimivan IdHAIR Finland Oy:n koko osakekannan. SOI Groupin omistavat tasaosuuksin IdHAIR Finlandin nykyinen toimitusjohtaja Olli Vähänen sekä myynninjohdossa toimivat Ilari Kytölaakso ja Sami Leskinen.

IdHAIR Finland Oy:n omistajana vuodesta 2010 lähtien toiminut tanskalainen IdHAIR Company A/S on päättänyt uuden strategiansa myötä keskittyä omaan IdHAIR-kampaamobrändiin.

- Voimakkaan kasvun ja kansainvälistymisen takia meidän on keskitettävä voimavaramme IdHAIR-brändin ja sen tuotteiston kehittämiseen. Tästä syystä olemme päättäneet luopua paikallisista jakeluorganisaatioistamme, kertoo IdHAIR Company A/S:n toimitusjohtaja Flemming Nielsen.

Emoyhtiön uusi strategia avasi IdHAIR Finlandin johdolle mahdollisuuden yrityksen ostamiseen.

- Uusi omistusjärjestely tuo meidät entistä lähemmäksi asiakaskuntaamme. Poikkeuksena nykytrendistä omistus siirtyykin ulkomailta takaisin kotimaisiin käsiin. Koko omistajaryhmä on erittäin yrittäjähenkinen ja sitoutunut toiminnan kehittämiseen, kertoo toimitusjohtajana jatkava Olli Vähänen.

IdHAIR Finland jatkaa toimintaansa vahvalla ammattitaidolla keskittyen erityisesti markkina-asemansa vahvistamiseen Suomessa.

- Olemme solmineet entisen emoyhtiömme kanssa IdHAIR-brändin jakelua koskevan pitkäaikaisen jakelijasopimuksen. Muita edustamiamme brändejä ovat Moroccanoil, Evo ja L’anza. Sekä niiden että pidennystuotebrändimme B’Longin osalta toiminta jatkuu normaalisti, sanoo Olli Vähänen. Kaupan myötä pystymme keskittymään entistäkin paremmin kotimaisten asiakkaidemme palveluun ja B’Long-brändimme kansainvälistämiseen, Vähänen jatkaa.

IdHAIR Finlandin liikevaihto tulee olemaan vuonna 2015 noin 6,5 MEUR. Yhtiössä työskentelee noin 30 henkilöä. Yhtiön pääkonttori ja varasto säilyvät Jyväskylässä. Helsingin Kampissa sijaitseva myymälä ja koulutusstudio jatkavat myös toimintaansa.

Lisätietoja:
Olli Vähänen, toimitusjohtaja, SOI Group Oy, puh. 0400 465 370, olli.vahanen@idhair.fi

IdHAIR Finland Oy
IdHAIR Finland Oy:n nuorekas ja nykyaikainen tuotevalikoima kattaa kaikki hiusmuodin osa-alueet. Tuotevalikoimaan kuuluvat hiuskosmetiikkabrändi IdHAIR, amerikkalaiset L’anza ja Moroccanoil sekä australialainen Evo. Omaa valmistusta edustavat B’long ja Starlocks by B’long -pidennystuotteet. www.idhair.fi