Our new webshop is open! Check out our opening offer and shop online now

Your wishlist is empty

Tutustu henkilökunnan suosikkituotteisiin

Myynnin parissa työskentelevän Hannan mielestä Moroccanoil Dry Shampoo Brunette- kuivashampoo on ehdoton kesän suosikkituote. Hanna käyttää kuivashampoota saadakseen hiuksiinsa ilmavuutta ja raikkaan fiiliksen. Evo- tuotesarjan tuotteistä hän pitää erityisesti EVO Mane Tamer Smoothing Shampoosta ja hoitoaineesta, koska hän haluaa että ohuet hiukset ovat helposti hallittavissa, sileät ja suorat. "Mitä hoitavampi sitä parempi" tuumaa Hanna.

 

 

 

 

Kampin myymälässämme työskentelevän Timon suosikki shampoo on EVO Normal Persons Daily Shampoo, koska se puhdistaa hyvin ja hoitaa atooppista ihoa tasapainottamalla ihon ph arvoa. Timo käyttää shampoota myös parran puhdistukseen ja tekee lisäksi parralle syväpuhdistuksen sekä kuorinnan parin viikon välein saunan yhteydessä IdHAIR SOLUTIONS NO.5 - Peeling Treatment:llä. IdHAIR BLACK - Beard Oil -partaöljy on täydellinen tuote hänen mielestään kosteaan partaan pehmittämään ihoa ja kesyttämään karvoja.

 

 

 

 

 

 

 

Tuotteiden kanssa työskentelevän Elinan suosikkituotteisiin kuuluvat kesällä LANZA Healing StyleThermal Defense Spray, joka on hänen mukaansa paras tuote kiharakampauksiin raudan tai kihartimen alle. Kampaus pysyy täydellisenä koko päivän ja hiukset on helppo muotoilla uudestaan myös seuraavana päivänä. Kiharakampauksien viimeistelyyn Elina suosittelee Moroccanoilin Luminous Hairspray Strong- hiuskiinnettä, joka antaa täydellisen ja pitävän kiinnityksen.