Our new webshop is open! Check out our opening offer and shop online now

Your wishlist is empty

Piristystä syksyyn pidennyksillä!

Syksyllä tekee mieli pukeutua lämpimiin ja pehmeisiin vaatteisiin. Kaupat ovat pullollaan huiveja, pipoja ja lapasia - samoja asioita kuin aikaisempina syksyinä, mutta hieman eri kuvioilla ja materiaaleilla. Millainen on pidennys syksy 2015?

Sekin on lämmin ja pehmeä - kuparia, tummaa luumua ja pehmeitä kiharoita. Mikä parasta tyyliä voit vaihtaa vaikka joka päivä. Yhtenä päivänä saatat haluta otsiksen ja toisena pitkän poninhännän tai seuraavalla viikolla molemmat yhtä aikaa. Kaikki tämä onnistuu nerokkailla pidennystuotteilla, joita IdHAIRin verkkokauppa on pullollaan!

Swift_ennenelina

Itselläni on pitkät ja ohuet hiukset, joiden laittamiseen kaipaan silloin tällöin aina vaihtelua. Kun lähden ystävieni kanssa viettämään iltaa, laitan päähäni Swifthairin, jolla saan muutamassa minuutissa lisää pituutta ja tuuheutta hiuksiini. Swithair on todella helppo ja vaivaton tapa tehdä yhden illan pika pidennys. Jopa minä osaan tehdä sen, ja hiuksien pois ottaminen tapahtuu vain muutamassa sekunnissa. Pidennys on myös varma käyttää ja huomaamaton, vai mitä sanoisit?

Swift_jälkeen

Jos haluan vaihtelua tavalliseen arkipäivääni, teen muutaman omasta sävystäni poikkeavan raidan Clip-On raitaosioilla. Mikäli haluan välillä hullutella, kiinnitän aamulla B`LONG otsiksen jolla saan muutettua ilmettäni täysin, kuten huomaat ylimmäisestä kuvasta. Sillä saan luonnollisen näköisen otsiksen, jota ei koskaan tarvitse kasvattaa pois kun taas haluan palata pitkään tukkaan.

Pikkujouluja en malta edes odottaa! Mahdollisuudet ovat rajattomat hyödyntää erilaisia pidennysvaihtoehtoja kampauksien teossa, tai koristella hiuksesi upeilla hiuskristalleilla juhlia varten.
Ihanaa ja lämmintä pidennys syksyä!

Terveisin Elina Lievonen
Kehitys- ja tuotepäällikkö / IdHAIR Finland Oy