Our new webshop is open! Check out our opening offer and shop online now

Your wishlist is empty

Näin valitset täydellisen kuivashampoon

PIDÄ HIUKSET FREESEINÄ PESUISTA RIIPPUMATTA

Onko sinulla koskaan aamuja, jolloin hiustenpesu ja muotoilu eivät vain ole ensimmäisenä mielessä? Kun olet lähdössä illalla kotoa ja hiukset näyttävät päivän jälkeen latistuneilta? Kuivashampoo on tähän erinomainen pikaratkaisu!

Kuivashampota on markkinoilla tuhansia erilaisia, osa niistä on tarkoitettu puhdistukseen ja osa hiustenmuotoiluun. Olet voinut kokeilla jo useita erilaisia, tässä lisävinkkejä mitä kuivashampoon valinnassa kannattaa ottaa huomioon!

KUN HALUAT PUHTAAN TUNTUISET JA RAIKKAAT HIUKSET

Moroccanoil kuivashampoot sisältävät hienoa riisitärkkelystä, joka imee öljyä, tuotekertymiä sekä tuoksuja, jättäen hiukset puhdistetuiksi ja raikkaiksi. Koostumus sisältää UV-suojan ja arganöljyä. Sävylliset kuivashampoot korostavat hiusvärisi parhaita puolia, joten voit valita vaaleille hiuksille tai tummille hiuksille räätälöidyn vaihtoehdon oman hiussävyvysi mukaan.

Vaaleiden hiusten kuivashampoo sisältää violettia pigmenttiä, joka tasapainottaa sävyä ja taittaa aavistuksen siitä samalla lämpöisyyttä. Tummien hiusten kuivashampoo ei jätä ruskeisiin tai punertaviin hiuksiin valkoisia jälkiä, vaan sulautuu niihin täydellisesti sävyä muuttamatta.

Vinkki: matkakokoinen kuivashampoo sujahtaa kätevästi käsilaukkuusi, jolloin saat kuohkeutta kampaukseesi milloin vain sitä tarvitset!

KUN HALUAT POISTAA ÖLJYISYYTTÄ JA LISÄTÄ VOLYYMIA

Evo Water Killer - kuivashampoot ovat 2-in1 tuotteita ja niissä yhdistyy kuivashampoon ja muotoilutuotteen ominaisuudet. Ne saavat hiukset tuntumaan ja tuoksumaan raikkailta jälleen. Kuivashampoo vähentää hiusten vahingoittumista pesujen ja föönausten aikana, säästäen aikaa ja vettä. Tuotteet ovat vegaanisia.

Tummien hiusten kuivashampoo sisältää selkeää tummaa pigmenttiä, joten samalla se myös piilottaa tyvikasvun ja hiusvärin rajaa tehokkaasti. Water Killer kaikille hiuksille sulautuu jokaiseen hiusväriin.

Vinkki: Suihkuta kuivashampoo ensin kuivien hiusten tyveen, muista antaa tuotteen vaikuttaa pienen hetken, jolloin huomaat kun öljyisyys imeytyy pois hiuksista. Harjaa tämän jälkeen hiukset läpi ja muotoile haluamallasi tavalla.

KUN HALUAT VOLYYMIA TAI HYVÄN POHJAN LETITYKSIIN

IdHAIR Elements kuivashampoo puhdistaa hiuksista epäpuhtauksia ja rasvaisuutta, jätteän hiuksiin raikkaan tuoksun. Se sisältää muotoilevia ominaisuuksia, antaen samalla käsiteltävyyttä ja karheutta hiuksille. Tämä kuivashampoo on erinomainen pohjatuote letityksiin tai tupeeraukseen kaikille hiuksille, kun haluat poistaa hiuksista liukkautta jolloin ne ovat helpommat muotoilla.

Vinkki: Ravista pulloa niin että kuulet sen sisällä olevan kuulan liikkuvan,
jolloin saat parhaimman hyödyn tuotteesta irti!

KUN HALUAT LUONNOLLISEN TUNTEEN HIUKSIIN

L'anza kuivashampoon näkymätön puuteri imeytyy täysin hiuksiin eikä jätä valkoisia jäämiä. Se raikastaa ja puhdistaa hiukset sekä hiuspohjan luonnollisilla ainesosilla lisäämättä muotoilutuotteen tuntua. Optimoitu suutin toimii tehokkaasti ja tekee käytöstä miellyttävää.

Vinkki: Taltuta lentävät suortuvat ponnarista suihkuttamalla kuivashampoota viimeistelyyn! Hiukset pysyvät näin paikallaan koko päivän ajan, "halkeilematta" kampauksesta.