Our new webshop is open! Check out our opening offer and shop online now

Your wishlist is empty

Miten hoitaa hiuksia nukkuessa? Anna/10-2018

"Maksimoi levon vaikutukset" / Mirva Saukkola, Anna

"Hyviä yöunia tehokkaampaa kauneuskikkaa tuskin löytyy. Frisyyriään harva miettii nukkumatin kolkutellessa, mutta märän tukan saa sotkettua latvoistaan takkuiseksi ja vaurioitettua kunnolla, jos painuu suoraan suihkusta sänkyyn. Yöllä suortuvia voi hoitaa ärtynyttä hiuspohjaa hellivillä tai kaksihaaraisia korjaavilla seerumeilla."

Tässä jutussa testissä oli meiltäkin muutama hiustuote, joita voi laittaa hiuksiin myös ns. yöhoidoksi.

MOROCCANOIL Mending Infusion - Korjaava uute 75 ml
Upea latvaseerumi, joka ei ainoastaan sulje kaksihaaraisia - sen vitamiineilla ja kvinoaproteiinilla rikastettu koostumus myös kosteuttaa, hoitaa sekä vahvistaa hiuksia luoden silkkisen, juuri leikatun tuntuisen lopputuloksen. Runsaasti antioksidantteja ja aminohappoja sisältävä arganöljyn ja baobab -uutteiden yhdistelmä myös kesyttää pörröisyyttä sekä estää hiusten vaurioita.

Käyttö: Levitä pieni määrä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, keskittyen latvoihin. Älä huuhtele.

IdHAIR Elements Xclusive Repair Split End Elixir 50 ml
Jälleenrakentava seerumi, joka vahvistaa ja korjaa välittömästi vaurioituneita ja kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. Jättää hiukset silkkisiksi ja kiiltäviksi sekä silottaa kaksihaaraiset. Sisältää tehokkaasti kosteuttavaa marulaöljyä sekä tammiuutetta, joka neutraloi vapaita radikaaleja ja vähentää oksidatiivisen stressin (hapettumisen) haittavaikutuksia.

Käyttö: Levitä pieni määrä kuivien tai pyyhekuivien hiusten pituuksiin ja latvoihin, älä huuhtele.