Our new webshop is open! Check out our opening offer and shop online now

Your wishlist is empty

IdHAIR Elements Xclusive – POHJOISMAISTA HARMONIAA

IdHAIR Elements Xclusive on valikoima kauniita ja ylellisiä hiustuotteita, jotka ovat täydellisessä harmoniassa luonnon kanssa. Tanskan rannikkoseudulta inspiraationsa saanut tuotelinja on pakattu kauniisiin, pohjoismaista designia edustaviin, kierrätetystä muovista valmistettuihin pulloihin. Tuotteiden koostumukset ovat korkealuokkaisia ja hiusta hemmottelevia. Ne sisältävät runsaasti luonnosta poimittuja raaka-aineita. Kaikki hoitotuotteet ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä gluteenia, sulfaatteja, parabeeneja tai allergisoivia hajusteita.

 

 VALINTOJAMME – Pakkaukset

Teemme töitä pakkausten ympäristöystävällisyyden parantamiseksi. Suurin osa pakkauksen materiaalista on kierrätettyä materiaalia, tämän vuoksi pakkausten sävy voi hieman vaihdella. Tämä ei ole virhe, vaan tulos kierrätetyistä materiaaleista. Rohkaisemme myös tuotteiden käyttäjiä palauttamaan tyhjät pullot muovinkeräykseen tai uudelleenkäyttämään ne.

Käytämme vain Euroopassa tuotettuja pakkauksia. Tämän ansiosta tyhjien pakkauksien matka tehtaallemme Ruotsiin on lyhyempi. Kaikki tämä minimoidaksemme CO2 -päästöjä.

Kaikki pakkaukset ovat "soft touch" - pehmeää kierrätysmuovia. Pullon muovi on erittäin pehmeää, joten tuotteen viimeisetkin pisarat saa helposti puristettua ulos. Pullo ei tunnu suihkussa kädessä liukkaalta. Pumpulliset pullot ovat helppo lukita uudelleen ja ottaa tarvittaessa reissuun mukaan.

Pullojen tekstit on laadittu mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi, ettei tarvitse miettiä, millaiseen hiukseen tuote sopii. HUOM! Isot fontit pullossa eivät ole sattumaa, suihkussa ilman laseja myös tunnistaa, mikä on shampoo ja mikä hoitoaine. Niin ikään värikoodatut tuoteperheet helpottavat omien suosikkien tunnistuksessa.

VALINTOJAMME  – Raaka-aineet

Niille, joille nämä pointit ovat tärkeitä - Xclusive valintoja hiusten hoitotuotteissa:

-- vegaanisia, eivätkä ne sisällä gluteenia, sulfaatteja, parabeeneja

-- eivät sisällä yleisimmin allergisoivia hajusteita (26 yleisimmin hajusteallergiaa aiheuttavaa hajustetta poistettu)

-- Tuotteisiin ei ole lisätty väriaineita vain sen takia, että värjättäisiin tuotteen massa eri väriseksi tai että massasta tulisi kauniimpi sen vuoksi.


 

Raaka-aine poimintoja:

Useassa tuotteessa on käytetty hydrolisoitua herneproteiinia (Hydrolyzed Pea Protein). Se kosteuttaa erittäin tehokkaasti, imeytyy syvälle hiuksiin ja kosteuttaa hiusta sisältä päin. Se sisältää myös aminohappoja sekä proteiinia, jotka kosteuttavat sekä ehkäisevät vaurioita hiuksissa. Hiusten katkeilu vähenee.

Care Repair -linjassa on käytetty uutta trendikästä raaka-ainetta nimeltään Marulaöljy (Sclerocarya Birrea Seed Oil). Tämä öljy on kevytrakenteinen ja erittäin helposti imeytyvä öljy, joka sisältää runsaasti hiuksille tärkeitä proteiineja ja omega-rasvahappoja.

Auringonkukan siemenuute (Helianthus Annuus Seed Extract) ehkäisee värin haalistumista sekä tarjoaa UV-suojan. Se on erityisen arvokas raaka-aine, joka myös kosteuttaa hiusta.

Tiikeripähkinöistä (Cyperus Esculentus Tuber Extract) valmistettu ”maito” – Chufa milk on mielenkiintoinen raaka-aina, joka sisältää runsaasti aminohappoja, flavonoideja, antioksidantteja sekä B-, C- ja E -vitamiineja. Raaka-aine on myös antibakteerinen ja sille ei herkisty helposti.

HOITOLINJA / CARE LINE sisältää:
CARE Volume - shampoo ja hoitoaine
CARE Moisture - shampoo ja hoitoaine sekä jätettävä hoitovoide
CARE Color - shampoo ja hoitoaine
CARE Blonde - silver shampoo ja silver hoitoaine
CARE Repair - shampoo ja hoitoaine
- syvävaikutteinen poishuuhdeltava tehohoito
- jätettävä split end elixir

Kaikki tuotteet 19,90 ja saatavilla vain kampaamoista sekä idhair.fi.


UUSI IdHAIR Elements Xclusive

muotoilutuote -linja saatavilla pian!