Our new webshop is open! Check out our opening offer and shop online now

Your wishlist is empty

Hiustenpidennysten abc

1. OIKEA TEKNIIKKA. Mihin käyttötarkoitukseen haluat pidennykset? Haluatko nauttia pitkään pitkistä hiuksista sitoutumalla pitkäaikaisten pidennysten hoitoon vai sopisiko sinulle paremmin väliaikaiset pidennykset kuten Swift Hair tai klipsipidennykset? Tekniikoita voidaan tarvittaessa myös sekoittaa, riippuen halutusta kampaustyylistäsi ja hiustyypistäsi. Luota kiinnityksessä aina koulutettuun ammattilaiseen.

2.  OIKEA SÄVYVALINTA. Värjää aina omat hiuksesi pidennyshiusten värisiksi, älä toisinpäin. Pidennyshiukseen ei suositella värjäyksiä, sillä ne saattavat heikentää hiuksen kuntoa voimakkaasti. Voit sekoitella lähellä olevia sävyjä keskenään saadaksesi pidennyshiuksien sävyyn elävyyttä. Voit myös sävyn valmiiksi raidoitettuina tai liukuvärjättyinä.

3. JOKAPÄIVÄINEN HOITO. Tarvitset käyttöösi laadukkaan aitohius- tai aukikampausharjan, jonka joustavat piikit eivät vahingoita hiuksia. Harjaa hiukset useita kertoja päivässä ja letitä ne yöksi aina kiinni takkujen estämiseksi. Hiusten suoristaminen muotoiluraudalla on suositeltavaa, muista kuitenkin käyttää aina lämpösuojasuihketta. Hiuksiin saat pehmeyttä ja kiiltoa seerumeilla sekä painottomilla öljyillä, joita kannattaa lisätä hiuksiin heti pesun jälkeen ennen selvitystä. Talvisin saat hillittyä tekstiileistä siirtyvää sähköisyyttä lisäämällä pienen määrän seerumia lisäksi kuiviin hiuksiin.

4. PESU. Hiustenpidennyksiin tulee AINA käyttää vain niille suunniteltuja hoitotuotteita kuten Belonger-sarjaa. Näin varmistat että pystyt nauttimaan pidennyksestäsi kuukausia, viikkojen sijaan. Pidennyshiukselle ei koskaan tule käyttää tuotteita jotka ovat rakennepaikkaavia, syväpuhdistavia, tuuheuttavia tai sisältävät voimakkaasti alkoholia. Kiinnityskohtaan ei koskaan tule myöskään käyttää öljypohjaisia tuotteita. Pese hiukset korkeintaan 3 kertaa viikossa hellävaraisesti, vaahdottaen shampoon pelkästään hiuspohjaan. Käytä hoitoainetta vain pituuksiin ja latvoihin.

5. HUOLTO. Huollata pidennyksesi tietyin aikavälein, jolloin pidennyksesi kiinnitys pysyy asianmukaisena omia hiuksiasi vahingoittamatta. Teippipidennyksen suositeltu huoltoväli on noin 1,5-2kk, jonka jälkeen teipit on hyvä vaihtaa ja osiot kiinnittää lähemmäksi tyvelle. Sinettipidennys voidaan huoltaa esimerkiksi 2-3kk:n välein, jolloin tarvittaessa osa sineteistä voidaan vaihtaa.

6. NAUTI UUDESTA TYYLISTÄSI. Huolellisesti tehty hiustenpidennys on luonnollisen näköinen ja huoleton käyttää. Testaile hiuksiisi erilaisia letityksiä ja helppoja pikakampauksia, joilla saat helposti vaihtelua tyyliisi. Hassuttele lisäämällä hiuksiin muutama shokkivärinen klipsiraita juhliin lähtiessä.

IdHAIR_Belonger_group