Our new webshop is open! Check out our opening offer and shop online now

Your wishlist is empty

Hiuskiinne -testi / Anna / 10-2018

LANZA Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray 350 ml

tuotelupaus:
Nopeasti kuivuva, voimakkaan tuen antava ja varisematon viimeistelykiinne. Pitkäkestoinen ja joustava tuki. Kosteussuoja, upea volyymi ja kiilto. Sisältää hiusta vahvistavaa keratiiniproteiinia sekä kosteuttavan Phyto IV Complex -yhdisteen. Lämpösuoja 260°C, tukikerroin 9/10.

Käyttö: Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin 25cm etäisyydeltä.

testaaja:

""Tämä lakka tosiaan kiillottaa kulahtaneimmatkin kutrit, myös ne puhkivaalennetut pitkät hiukset. Voit suihkuttaa sitä suoristusraudan alle, joten et tarvitse lainkaan lämpösuojaa. Pito on vahva, mutta lakka jättää hiukset luonnollisen liikkuviksi ja sopii oivallisesti lainekampauksiin.""

pisteet: 9/10

MOROCCANOIL Luminous Hairspray - Valovoimainen hiuskiinne, medium 330 ml

tuotelupaus:
Valovoimainen hiuskiinne, joka antaa hiuksillesi medium -tuen. Moroccanoil Luminous Hairspray on valmistettu erittäin hienostuneista ainesosista, joihin on lisätty arganöljyä. Hiuskiinne antaa pitkäkestoisen, joustavan pidon eikä tahmaa. Hiuskiinne on ihanteellinen luomaan pehmeitä ja luonnollisia kampauksia. Kevyt ja helppokäyttöinen hiuskiinne luo hiuksiin hengittävän, valoa heijastavan kalvon, joka suojaa hiuksiasi pörröttymiseltä ja kosteudelta.

Käyttö Suihkuta hiuksiin 25 cm etäisyydeltä. Jos haluat lisävolyymia, suihkuta hiusten tyveen ennen muotoilua. Hiuskiinne on helppo harjata pois.

testaaja:

""Hiuskiinne on äärimmäisen hienojakoinen ja joustava. Sitä voi suihkuttaa tyveen sekä koko tukkaan antamaan kepeää pitoa ja liikkuvaa runsautta. Parasta lakassa on pehmeä kukkaistuoksu, joka on juuri sopivan mieto: se ei peitä hajuvettä eikä häiritse herkkänenäisintäkään. Isosta pullosta lakka ei lopu hetkessä.""

Pisteet: 10/10